01 January 2011

1/1/11 
aw ~ new year ! hehe

1st pOst in this year !

myrah bru je balik lepas Outing dgn kwn myrah .
dri pkOl 8.30 smpai lh pkOl 11 mlm .
lme tak ? 
hehe

1st2 tu , myrah ngn 2 Org kwn myrah > ateh < n > nana < minum kt mayland lOunge ( hotel )
smbIl minum , ktaOrg main snOOker .
xpenah penah main snOOker ada hati nk main jugak .
n fyi , myrah main tOlak je masOk lubOng .
haha .
xpandai main .
lepas semua bOla2 snOoker tu masUk ke dlm lubang2 ny ,
kta Org pun mengisi tangki perut kami Org yg telah memintak isi ny .
haha .
sambil makan2 , ktaOrg sembang2 lh .
bnyk tOpik yg kelua . 
yelah . lama xOuting sma2 .
terutamny dgn > ateh <
hehe .

lepas dh bOrink dkt mayland * sejuk giler kt sne 
kta Org pun chauw .
ktaOrg pegi kedai mkn kt sebelah mayland .
bukan nak makan lagi .
tapi , nk pegi dekat my mummy .
time tu my mummy n > nana < mummy dudOk2 mkn ctu .
myrah ingat nk ajak mummy balik .
sebab esOk nk daftar sekOlah bah .
tapi , terbantut .
diOrang masih lgi nk bersembang .
sO , myrah , > nana < ngn > ateh < ni pun jOin skali .
then , mummy > ateh < pulak dtg dgn adik dia .
sO , mkin betambah lh ahli2 ktaOrg .
yg mak2 tu dgn citer2 dIorang .
kami yg muda2 ni dgn citer kmi sendIri .
haha .

sedar tak sedar dh pukOl 11 .
kta Org pun beredar membuat haluan masing2 .
rumah myrah tak jaOh dri sane .
so myrah ngn mummy jln kaki je balik rumah .

sampai je rumah .
terus capai lappy dgn brOadband .
terus bkk fb dgn blOg .
skarang dh nk pkOl 12 .
tapi myrah belOm tidOr lagi .
mta xngantOk .
sebab ptg tdi dh tdOe .
hehe .
tu jelh .
bubye .
esOk update lagi .
insyaallah esOk myrah citer psl pendaftaran sekOlah k ?
=)
bye =D



Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment