31 May 2012

Hello June ~


 

aw ~ so sweet :)
mok x mirul polah daktok ngn aku oo ?
HAHA . chaliee 
mesti ny pk aku tok BOSSY 
HAHA . xda alu baa . dari cya ku dapat tauk nya sayang aku ka x ?
* lalalala ~ pagi pagi dah ngerepakk -.-'

Hello June :) <3
oh yeahh ~ HAHA
its my month :)
waktu tok mak aku gik sarat mengandungkan aku 
nggu minggu gikk . HAHA
MacamAkuSikSabarBaaBirthdayAkuSikLamakGik
19 June * jangan lupak berik adiah k ?

HAHA

dah bulan 6 p apa yang di maok ku belom dapat dapat :'(

 

hmm .
malas ku berharap gikk . 
mun mena bapak ku mok beli , beli .
mun sik , sik laa .
 :'(

macam xsedar jakk kita dah kat tengah2 tahun 
dah 6 bulan dah aku jadi pelajar form 4
agik 6 bulan gik aku jadi pelajar form 5
SPM ~ oh noooo :O HAHA
kecut perut ku :'(

ishh . xmok aa pk dolok . 

aku sayang mirul oi 
HAHA
sempatttt 

di kesempatan tokk ,
aku mok ucap 
SELAMAT HARI GAWAI
kepada sesiapa yang menyambut nya :)
terutama for my sayang Ayesha Georgina ,
happy happy juakk . janji ta 2 iboh lupakk
HAHA

to mirul pijin ,
HAHA 
mek sayang kitak :)

 boy, girl, glasses, jelena, justin bieber
 

Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

30 May 2012

Aku tak sesuai

Assalamualaikum :')

- luahan hati -
 
tadik , time boring , layan perasaan la aku atas katil tek .
xda orang ngn text . ada pun orang text malas ku mok layan 
mirul keja part time gak tempat keja nya dolokk .
keboringan la aku tekk 
dalam keboringan ya terlintas lam fikiran aku .
aku sesuai ka untuk nya ?
 

 

aku pun sik tauk kenak tetiba aku boleh pk dkyaa :'(
maybe aku terembak gilak perasaan ntam kae petang tdik
mekrang selalu kae . 
sebab ya juak laa aku rasa aku macam xsesuai an nya :'(

aku rasa aku tok kedak datangkan banyak masalah kat nya .
aku rasa kedak nya xhappy an aku 
aku rasa kedak aku tok xpat happy kan nya 

dalam aku layan perasaan ku tek ,
aku sempat juak bandingkan dirik aku ngn ex nya 
jujo aku padah , aku an ex nya banyak beza 
ex nya lebih bagus dari aku 
ya nang xpat dinafikan .

dari cara ex nya berpakaian , perangai n so on nang jaoh berbeza dari aku
:'(
ex nya bertudong , pakey pakaian nok menutup aurat .
dari cara nya berpakaian gik kita tauk macam ni prangey ny
mesti la bait tutur bahasa . hormat orang tua 

mesti mak mirul suka ngga om1 kedak ya nak ?
mesti nya sejok perut ngga anak nya bergaul an om1 kdk ya nak 

jaoh beza dari aku nok kepalak xbertutup , 
dahla xbertutup , b'dye gikk 
hmm . pakaian ? aku agik masih dapat pk sak xmkey baju xcukup kain .
tapi , pa guna mun agik masih xnutup aurat nak .
hmm . dari cya dpt ngga perbezaan mek 2 nak ?

hmm . kadang2 aku rasa aku mok give up an hubungan tok .
p sumpah , aku sayang nya .
xpat ku pk mun ku break an nya
hmm 



aku hanya mampu senyum .
macam ni aku mok ubah prangey ku oo ?
prangey ku nok cepat emosi , cepat sensitif , cepat jeles n segala nok cepat 
aku tauk mirul dah lejuk an prangey ku :'(

ishh . emosi ku malam tokk . 
xlamak gk mek 2 duak bulan kapel 
p , sayang ny an aku , aku rasa makin kurang :'(

mirul ,
aku sayang kau oi :'(
 
 

Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

24 May 2012

Aku Sayang Nya

Sumpah doe aku sayang nya 
HAHA

Amirul Hafidzin ,
Nur Amirah sayang kitak gilak2 .
mena . xmek bulak
mek hope gilak2 kitak jadi yang terakhir buat kmk 
aminnn :')

aritok tek dapat rehat sama
ari Jumaat jak lower 6 an upper form rehat sama 
ok la dari xdaa .

time balit tekkk 
awww ~ 
aku , scha an eisha macam biasa jalan mok klua gate 
si scha tok padah > mun sempat , aku mok cubit pipi sayang ku .
rindu . 2 minggu xjumpa lakk <
time limpas parking moto , ada la sayang scha tok tek . sayang aku pun ada juakk . 
sayang eisha pun ada juakk . hehe
tunggah ku sayang scha tok tekk . bapa kali ku nggah 
xjuak dngr2 . helmet ny nutup telinga nya
scha dah padah > paloii . ibohh <
ya ada la si sayang scha tok tek ngga . scha tok polah dont know
ya ku padah paloiii . niat dah da p xmolah . nyesal kelakk .
xjuak ny molahh .
p sebenarnya nak ,,
bukan aku mok cita sal adegan tok punn .
highlight dekat adegan selepas ya . HAHA

tetiba nakk , sayang ku nunggah * hewhew 
agak la aku tekk 
ny mntk kebenaran aku .
ada orang mok numpang moto nya .
jiran nya . for sure om1 la .
haha . aku aok ajak
memahami baaaa 
mok chauw la aku tekkk . nggah nya gikk
sayang : aeh . ctok lokk
me : apa ? HAHA * dah malu . org ngga 
sayang : pusing belakang lokk
me : zip beg mek terbukak ka ? * -.-'
sayang : xdaa . ada barang 
me : apa ?
sayang : pusing belakang lokkkk .
* pusing la aku tekk *
bukak n zip kecik kt beg ku 
ngga ku kat bakol moto nya ada something .
sayang : ney boleh ngga 
ya alu scha nyampok 
scha : sweettttt . apa ya ?
sayang : aehh . ney boleh tauk . present k cuti baa
aku blurr * -.-'
dah d'ngkah ny terus ny ninggal aku -.-' 
xsound2 gk ya . HAHA
chauw la ku tek
lam ati dah tertanyak2 apa dingkah ny . takut ku cicak ka apa ka -.-'
haha 
malu la ku time yaa .
mok smpey bus stop ya . kawan ku ngatik .
> yerr . mirahhhh <
haha . malu aku .

balit2 jak umah . 
dengan bacaan bismillah ku bukak zip

mok tauk apa ya ka ?
BENTUK LOVE DARI KERTAS 
ada duak igek la love ya . love ya bersambung 
ada nama aku an nya
Amirul an Amirah
aw ~ damnnn . suk aku -.-' HAHAHA
tersenyum2 jak aku .

pasya ny text . n suroh simpan benda diberik nyaaa .
pasya ny padah first time molah
xperfect . p nak , aku xkesah prefect ka x .
 yang penting , ya dari nyaa

sumpah aku sayang kauuu !

Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

17 May 2012

Again n again


ishh ! damn baaa :'(

sigek masalah settle . sigek gik masalah datang .
hrhhhh :'(

p kali tok salah aku :'(

>> tadik , mek duak jumpa . first2 ya as usual .
tetak sama2 .

p semua ya spoil lepas ada text dari some1 
some1 ya is orang nok penah suka ku dolok .
baruk malam tdik mek 2 contact balit lepas sebulan lebih mek 2 kae .
kae segal ? kae segal aku xterimak nya . aku terimak mirul :')
* dah dah *

salah aku juak . malam tadik ada juak aku tnyk mirul mun aku text an *tut* tok
ny marah x . mirul xsuroh .
p ku masih juak mok text an *tut* tok bab aku lonely time ya 
mirul gago an party kawan nya 
aku xmok kaco . ya ku text *tut* tok tek xberpadah2 an mirul 

time jumpa tek . aku dudok atas moto an nya .
> beep ! 1 new messages < 
klua ku dri poket .
ngga ku nama *tut* 
cepat2 ku tapok .
p dah kantoi 
mirul dah ngga :'(
mirul padah text jakk . xmek marah 
bulakkk ! aku tauk ny marah :'(

ishhh . cibey ba prangey ku .
nyesal ku contact balit an *tut* eyh 
kinek ku takut mirul balas balit ba 
maksud aku nya akan polah ku sakit ati :'(
aku xmok . aku sayang kau baa 

dah dah gik kitak sayang kamek aeee :'(
 


Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

15 May 2012

Damn !


masing masing ada gerek tek nak ?

kau ada gerek .
nya pun ada .
aku sakit hati tauk bila ngga kitak duak jalan sama !
hrhh !

nya pun sama juak . kitak sengaja ba polah mek jeles .
macam kitak xtauk hati kamek tok mcm ni .
kaca ba ati kamek tok :'(
kitak jaik baa .
aok . nang kitak an ny berkazen p kazen ney pun hati kamek kitak 
kenak pk juak baa .
om1 ney xjeles ngga gerek ny jalan an om1 lain ? walaupun kazen kdirik .


**************

mesti kitakorang blurr an cita ku nak ? hmm :'(
aku gik sedih tok * madah 
hmm . tdik kan mekrang sambut hari guru 

aku lepak mcm biasa an kawan kat kantin .
time lepak2 ya ngga sayang aku jalan an om1 lain :'(
apa sa kau ba ?
damn ! sakit ati la .
kawan ku padah > omg mirah . ilek la . jgn jeles <
time ku ngga ya mirul pun ngga aku juak alu ke tepi la ny tek 
takut kamek ngga ka yang ? kmk dah ngga dh kohhh .
sweet kitak duak . HAHA

ya alu ku polah macam biasa .
mirul agak aku . duduk tepi ku 
tekejut + marah time ya 
tnyk ku ny kenak dudok ctok . pegi la cnun * sakit ati baa :'(
ya alu ny pdh aok . macam ya jak . terus ny chauw .

dudok gk ny an bala dak om1 cya .
sial baa . pa gik aku .
mata dah beraik la . depan2 kawan ku , ku ngis . hmmp :'(
xtauk la ny ngga ka x .
ny xd alu dtg , mujok aku .
lagik la aku sedih . alu xda mood .

hmm . balit awal aritok .
aku nahan ati jak kat skolah .
balit2 jak bukak tdong , campak beg pa indh berekot masok lam bilit n
nangis :')
basah bantal ntam aku . HAHA

time ngis ya ada la ny text 
ny pun ada call .
tauk ny aku ngis :') ada la ny mintak sorry 
p ku agik masih sakit ati ba :'( 

aku jeles sebab aku sayang ny gilak gilak baaaa !
ishhh

Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')