10 February 2011

assalamualaikum 
hye .

myrah curi2 On9
sbnany ,
myrah tgh crik maklumat untuk keja kusus sejarah .
so , alng2 dh on9 , bgus myrah on9 facebook n update blog .
kan kan kan ? * hee ~

tadi kt skool ,
best sesangat .
mcm2 belaku .
hope malam nanti myrah xngis . amin =)

myrah nk story2 skit lh .
hehe =D

                   * tyme dekat skool
1st period ktaOrg science .
myrah , scha n siti selaluny pegi science lab lmbt .
tapi , hari ni awal ktaOrg pegi science lab .
semangat bah .
semangat ??
haha ! yup . sebab ktaOrg xsaba nk belaja chapter 4 .
chapter 4 ?
apa kaitan die ??
siapa yg fom 3 tu tau lh kn
xyah lh myrah nk bgitau .
haha !
tapi kan , myrah , scha , siti balik kelas balik .
nk ambik cermin mata , cermin mata myrah ngn scha lupa bawak lh .
terpaksa lh balik kelas balik .
ktaorg lari .
takut ter'miss chapter 4 tu . * haha
enjoy lh science tyme tu .
bnyk yg cikgu ajar .
bila tyme yg sesuai buat anak lah* haha 
bila tyme nk hindarkan dari mengandung lah * haha 
mengenal pasti part2 * tut * perempuan & lelaki * haha 
kt mane male dgn female gamates bertemu lah * haha
* ahaha . bodo2 bh *
keja myrah ketawa je sampai sakit perut * gilerr !

           * tyme rehat 
myrah dgn kekawan tak g kantin
myrah suruh Org beli untuk myrah
myrah ajak kekawan myrah g kantin ,
tapi diaOrg taknak .
entah kenape
tyme rehat tu ,
keja ktaOrg is mengukur Blok F 
haha !
lepas dh rayau2 satu blok ,
duduk kt tngga .
lepas tu , kaco Org , * haha
lepas ketawa terbahak2 * :D
lepas tu ,
turun bawah balik ,
ukur lagi blok tu .
scha nk jumpa dia punya ehem2 so ktaOrg teman lah * hehe 

           * tyme Bm
tyme ni lh pling best !
ktaOrg xbelaja 
ktaOrg pegi bilik bahasa Melayu
kt situ takde meja , just ade kerusi sbb bilik tu baru lagi bh 
so , aktiviti ktaOrg tyme bm ni is DEBAT aka PERBAHASAN
klu tyme bahas tu ,
mesty ada pencadang dgn pembangkang kan ?
so , cikgu pngil lh 2 Org pembahas kelas ktaOrg .
sorang pencadang , sorang pembangkang .
then yg pembahas kelas ktaOrg ni kena pilih lagi dua Org 
so , diaOrg pun pilih lh .
n most importantly , myrah TAK KENA pilih !
haha * selamat
lepas tu cikgu suruh ktaOrg yg tak kena pilih ni ,
pilih pencadang Or pembangkang ,
eyh , jap2 .
lupa nk perkenalkn pembahas2 die .
pencadang : Irwin * pembahas kelas * , Angeline * huh ! * n Wenn Ni * =) *
pembangkang : EdisOn * pembahas kelas * , aerseen * perogol bersiri ' haha ! * , abraham* =D *
tajuk pembahasan : perlu atau tidak pertandingan guru popular diteruskan
so , kebanyakan diorg pegi kt grOup pencadang 
n fyi , myrah , scha , siti , n thraseccy je kt grOup pembangkang 
kcian kan ? 
myrah peduli apa .
edisOn terer lagi dri irwin bh 
lagi pun , ada tut kt ctu , so taknak lh myrah pgi grOup pembangkang * eeyuu
so , mula lh berdebat .
riuh rendah kelas d'buatny .
tyme edison tgh bahas kn , dia punya hujah2 best derr .
so , ktaOrg 4 bersOrak kuat derr .
ketawa lagi lh * begegar dunia * haah
kalah grOup pembangkang  * haha wlaupun group diorng 30 org 
caye tak ? * haaa ~ itulah kelebihan ktaOrg .
haha .
lepas tu , cikgu cakap ,
grOup sapa yg kalah kena hukum .
lepas tu , tetiba je cikgu cakap
cikgu : untuk grOup yg 4 Org ni .sebagai hukuman saya nk Amirah bagi hadiah dekat budak 3B 
siti : L******* !
* myrah cubit siti ! menjerit kesakitan dia *
myrah : ae cikgu. Org kawan jak lh dgn nya .
cikgu : alahh . dia sendiri yg mengaku
myrah : jaek bh cikgu
* cubit siti lagi * ahaha !
ahaha ! yg tu myrah xnk cOmment apa2 .
yg pnting , myrah kwn je dgn dia .
n apa yg dia cakap ngn cikgu tu myrah xtau .

dah dah .
nak tau siapa menang ????? 
ahahahahahah !
jeng jeng jeng !
Of cOz lh grOup .............. 
Pencadang !
huh ! kuang aja !
ktaOrg kena hukum .
n sebagai hukuman , 
ktaOrg kena susun balik kerusi  
* alah . small matter je tu !
;D
haha


Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment