14 October 2011

badmood



aku rasa macam mok nangis jak kinek :'(

hmm . ntahlaa .
aku xtauk knk an aku :'(

aku rasa nya macam dh xsayang aku gik baa :'(

n aku tertnyk2 knk semua org yg aku syg mesti pegi jaoh dri aku ?
dolok bala dk ex ku .
kinek ? sam gkk .

iboh salah faham . 
pegi jaoh maksud aku is mun x aku pindah , dknya yg pindah , and ada juak break segal parents .

dlam cita sam tok ,
ny mok pindah .
ny mok pegi jaoh dri aku :'(

knk ? 
knk mesti time kta 2 grk kau mok pindah ?
knk x time kau belom kenal aku ?
kan bagus aku xknl kau 

sak aku XTERLAMPO SAYANG AN KAU !
sak aku XSUSAH MOK MELEPAS KAU PINDAH !
arhh !

aku penah padah nok aku bencik spa polah aku nangis .
p ku xpat .
sebab ku dh terlampo syg an kau .

aku xpat bencik kau walaupun kau dh polah ku sedih n nangis 
ku tauk , kau bukan sengaja nak molah ku nangis
n kau xtauk pun aku nangis .
:'(
uwaaa ~

aku syg kau .
susah ku mok lepaskan kau pindah 
walaupun xjaoh ni miri an marudi 
p sumpah !
aku xmok jaoh an kau walaupun sekejap !

macam aritokk .
kau g miri
lusak ko balit
tetiba jak ati ku xmok nyuroh ko pgi .
kau pdh kau syg aku p ko xpat polah papa .

n now ,
aku ternanti kau text aku .
p ? ada ?
xd nakk ?
dhlahhh
malasku gikk .

maybee sapa kwn sam baca update ku tok
pkey ku jaik pa indh .
its up to you 
p ktk org xtauk pa lm hati aku sbnanya 

klaaa .
malas ku ngis2 gk 
basah dh baju ku k ku ngesat aik mata ku dri tdikk
huhu . kla bye :'(



Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment