25 November 2011

wow ! unpredictable -.-'


Assalamualaikum :)
Entry kali ni nak try pakai bahasa melayu tulen .
selalunya pakai bahasa melayu sarawak .
HAHA
bedebu gilerr blog ni .
yelahh . last post pun 4 nov . 
sekarang dh 25 nov . 
3 minggu weyyy .
* ok dah . lupe kan *

ada tgk tittle tu takk ?
* of coz la ade -.-' *

apa yang wow ? aoa yang unpredictable nyeee ?

ni hah !


tgk yang pageviews yesterday tu .
31 

baru sikit dh nak kecoh ? < mesti ada yg ckp mcm ni kan .
aku tak kesah laaa .
tapi aku memang tak sangke . 
yelaa . selalu ny xd la bnyk org view blog aku yang burokk ni .
pling bnyk pun 17 org jeee . 

tup tup tgk 31 . 
aku teruja glerr la weyyy .
sebab aku bukan nya popular mcm blogger2 lain .

btw , thanks kepada sesiapa yang snggp singgah blog aku yang tak seberapa ni .
apa je yng best . blog tak cantik . kaler pink lagi tu .
ade bunga2 la pulakk . semak gler kan .
entry pulakk tak best . tak mcm korang .
HUHU
**************************************

btw , hari ini aku dengan si dia dah genap 3bulan kapel 
alhamdulillah . 
walaupun masih baru . tapi aku sayang gler dgn dia .
spa tak sayang pakwe . HAHA
* geli siottt *
haha
iloveyou .
hope impian kite tercapai sayang :')
Kitak polah mek bahagia :')
LOTSOFLOVE

okla . smpai cni jelaa .
nanti kalau rajin , ade update . 
walaupun xd org nk baca .
* sob sob *

oklaa . assalamualaikum .


Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment