12 December 2010

aw ~ 
mcm yg myrah cakap semalam
pagi tadi myrah belaja bawak moto sekali lagi
hOhOhO ~
best gIler !

ari ni myrah tak keseOrangan membOnceng mOtOrsikAl
kawan myrah > nana < dudOk belakang myrah
nasib baik dia ' Kecik ' 
klu x , huh ! 
jgn harap lh myrah nk bawak nana

myrah bawak mOtor yg sma myrah pakai semalam ,
lepas dh dpt kebenaran ,
myrah pun start kn mOtor tu ,
tapi malang ny ,
kaki myrah tidak mampu untOk menye'tart ny
* huhu *
dan , myrah menggunakan pertOlongan dari kawan myrah > ajin < untOk menye'tart mOtor itu ,
selepas mOtor itu ' hidup ' * haha *
myrah pun tekan gear dua dn dgn selamba nye myrah bawak 
chewah ~
* haha *

1st2 tu ,
myrah sOrang2 .
> nana < blOm dtg lagi masa tu ,
selang brp minit ,
bru lh > nana < dtg ,
myrah pun srOh dia naik .
1st2 tu , > nana < mcm nk tak nak je naik mOtOr dgn myrah
takUt ke kak ? * haha *
lepas pujuk > nana < ,
dia pun setuju naik mOtor dgn myrah
aw ~ baik ny > nana < 
syg kau !
nana caye kn myrah 
=)

haha !
tapi kn ,
yg lawak ny ,
time myrah bawak mOtor dgn > nana < , 
ktk Org punya bunt** sakit lh !
ahha !
nk tauk sebab ny ?
haha !
myrah xnmpk ada jln xrata kt depan bh 
haha !
sakit bunt** kta Org bh !
dlm sakit2 , 
sempat jugak myrah dgn > nana < ketawa ,
kuat pulak tu ,
dh time tu ada Org tngOk
huhu ~
malu nye muka ,
tapi very fun lh !
nak lagi !
hohoho 
;D




Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment