13 December 2010

hEy ! hEy ! hEy !
* gIla *

ari ni myrah belaja bawak mOtO sekali lagi .
tapi x syOk sngt lh . ;'(
nk tau sebab ny ?
hmm
myrah belaja bawak mOtO sekejap je .
xsampai lima minit
sebab ' tuan empunya ' mOtO nk guna lh .
huhu
sedIh
tu lh. .
sape surOh bgn lambat .
huhu .
yeap . myrah bngn lmbt ari ni .
pukOl 6.37 myrah bgn .
xsedar .
alarm lupe nk set .
huhu
sedeyh ~

btw , 
ari ni ari yg sad untOk kawan myrah
> ajin < 
kcian dia .
dia ada prObs dgn grk dia .
sumpah ! myrah xsuka tngOk kwn myrah sad2 .
klu bOleh , myrah nk dIorang happy jerk .
tapi , tu lh .
manusia mana yg xakan hadapi kesusahan / kesedihan 
* chewah *
hee ~

tapi , xsangka lh pulak dia sedih gler2 .
dia nangis der .
huhu

pagi tdi .
dia dtg lmbt .
myrah pun dh risau dh .
myrah pun text lh dia .

myrah : ko xdtg keja ka jin ?
ajin : X
myrah : ae. .knk ? cpa mOk nOlong ku ? *  in bm : ae. .knp ? spe nak tOlOng aku ?
ajin : xtauk * in bm : xtahu
myrah : k lh. .xplh. .cmya jak kau pOlah kwn. .k bye * in bm : k lh. .xp lh. .camtu kO buat kwn. .k bye * merajuk
selang bbrp minit , ajin eply
ajin : aku xpegi
bru je myrah nk eply . > kak su < cakap .
tu laki ko dh datang 
> kak su < maksud kn > ajin <
laki myrah ?
ohnO ! kte kwn kn jin ? =)
hee ~

1st2 tu .
myrah mrh dgn ajin sebab dh tipu myrah
myrah mls lh tegOr dia
tapi , lepas tengOk muka dia mcm ada maslh ,
so myrah tegOr lh dia .
dia pun mcm nak tak nak je cakap ngan myrah .
so , mYrah buat dOn't knOw je lh .


myrah pegi naik atas ,
pegi ambIk sOtong dlm freezer untOk chef masak * ahaha
myrah nmpk ajin naik atas sekali ,
myrah buat tak tahu je lh .
malas nk lyn .
nanti pecume kenak marah .
huhu


tiba2 an ,
kaki myrah begegar .
haha !
phOne myrah vibrate ler .
ada new mcz .
ajin mcz myrah
ajin : nangis ku
myrah xeply text dia sbb myrah tgh bz .
ramai Org makan .
tapi , myrah xsedap ati .
myrah srOh > kak mOk < jga sekejap .
myrah nk naik atas .
nak tngOk ajin .

satu je myrah pk tyme tu .
myrah takut ajin buat benda bOdo kt atas tu .
tu je yg myrah pk
huhu

lepas myrah naik atas ,
myrah crk ajin .
1st2 tak jumpa .
p myrah ada dngr Org bkak lagu .
n myrah pun jumpa ajin 
dia tgh lepak sorang2 smbIl smOking * hee
myrah pun tnya knp an dia ?
dia ckp xd pape .
tapi , myrah dngr suara dia mcm lepas nngis .
memang dia ngis pOwn .
huhu ~

lepas tu , ajin srOh myrah turun ,
dia takut Org pk mcm2 .
so , myrah turun lh .
myrah naik atas bukan apa .
just kerana dia kwn myrah
x lebIh dri tu .
=)

selang bbrp jam .
ajin pun kmbali kepada mOod dia yg sbnar ,
tapi masih ada kelukaan kt hati dia bh .
huhu

tu je lh .
sakit tgn taiping ni .

btw ajin , jgn sdIh2 .
aku kn ada ? haha ! xdlh

buah cempadak , 
buah cherry ,
wajah ajin tetap di hati
* wekkkk *
=P




Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment