07 February 2012

No more


Assalamualaikum :)
entry kali ni just pendek je 
xdapat online lama sebab kejap lagi nak g tuisyen physics * uwaaaa ~

title : no more .
apa yang no more .
Aku dengan dia dah xda apa apa lagi .
dont worry be happy .
nanti aku ceritakan macam mana boleh PUTUS 

yang penting sekarang ,
aku single ! yeahhh !
sesiapa nak borang kosong boleh mintak * memalukan . btw , kalau mcm ni , org sarawak cakap SUNTOK LAKI . haha

ok laa . bye .
tuisyen physics 2 jam setengah YOU . 
hehe 
LOTSOFLOVE

Thanks sebab sudi baca entry yg mebosankan ni ;')

No comments:

Post a Comment